Priznanja za naš rad

Priznanja za na rad

Pag nije imao praonicu rublja 20 godina, a onda je njih dvoje pokrenulo biznis!

PODUZETNIK5.3.2013. 12:35Poslovni.hr

Jelena Marić ideju za posao dobila je gledajući jedan tv prilog pa je s partnerom Željkom Lovrenom odlučila krenuti u realizaciju. Njoj je 26, a Lovrenu 29 godina.

 

Mjesto Povljana na otoku Pagu od prošle turističke sezone ima praonicu rublja i to prvu na cijelom otoku nakon 20-tak godina.

Jelena Marić ideju za posao dobila je gledajući jedan tv prilog pa je s partnerom Željkom Lovrenom odlučila krenuti u realizaciju. Prostor su imali što znači da nema dodatnog troška najma, a sredstva za potrebnu opremu kupili su uz pomoć poticaja koji su stigli iz HZZ-a. Njoj je 26, a Lovrenu 29 godina.

"Poslovni partneri s kojima smo komunicirali, savjetovali su nam da ne odustajemo odmah prve godine kao većina mladih već da se što više trudimo i s pozitivnim pogledom na budućnost idemo dalje. Mi smo odlučili nastaviti i vjerujemo da će biti još bolje i da ćemo imati još više potencijalnih poslovnih suradnika", govori Jelena Marić. Iako je ovo jedina praonica rublja na Pagu, potražnja za ovakvim uslugama, spominje Marić, itekako postoji, s obzirom na velik broj privatnih iznajmljivača apartmana, hotela, ugostitelja i ostalih.

Funkcioniraju po već provjerenom principu poslovanja ovakvih praonica što uključuje što niži angažman klijenta. To znači da osoblje praonice stiže na poziv, odvozi prljavu robu te je kasnije ispeglanu i čistu vraća na kućna vrata. Higijena se garantira odvojenim pranjem svake zaprimljene narudžbe, a kvalitetna suradnja fleksibilnim radnim vremenom, što kod malih poduzetnika najčešće znači- radimo sve dok imamo posla. U sezoni praonica rublja Jelena , radi od osam ujutro pa sve do osam na večer, a van sezone radnim danom rade do 14 sati. Kažu kako posla imaju i izvan sezone.

"U tijeku sezone posla je bilo i ostali smo ostali iznenađeni jer nismo to očekivali odmah prve godine. Nakon sezone posla i dalje ima što nas dodatno razveseljava pa smo tako odlučili našu praonicu proširiti i kupiti dodatnu opremu", govori Marić i dodaje kako im se i dalje javljaju ljudi koji su zainteresirani za njihove usluge. Promoviraju se djeleći letke po otoku, izradili su plakate, postavili reklamu za dostavno vozilo, otvorili službenu web stranicu i fan page na Facebooku i kreću u daljnju promociju.

Čini se kako savjete o neodustajanju slušaju i dalje jer kako kaže Marić: "Što reći na kraju, mi smo prezadovoljni, a cilj nam je što više se širiti i naravno da naši partneri i dalje budu zadovoljni s nama". 
NOVO U PONUDI

NOVO U PONUDI

Od sada Vam nudimo i uslugu kemijskog čišćenja tapeciranog namještaja,automobila,tepiha,

madraca itd. 

 

 

Dostava

Dostava

Sa dostavnim vozilom stojimo Vam na usluzi za dolazak po rublje i dostavu istog nakon izvršene usluge. 

 

Radno vrijeme

Radno vrijeme

 

Pon - Sub: 08:00-20:00h

Nedjeljom ne radimo !